20200327_164253

Каркасні будинки – вигідна вартість і оперативне зведення

На сьогоднішній день каркасні будинки отримали підвищену популярність серед клієнтів. У порівнянні з будівництвом цегляного, монолітно-каркасного або газоблочні об’єкта дану споруду можна звести в рази швидше. При зведенні каркасного будинку активно застосовуються спеціалізовані Sip-панелі, які представляють собою структурний ізоляційний матеріал, що складається з трьох шарів. Такі споруди отримали відмінну енергоефективність, економічність, естетичний зовнішній вигляд і простоту експлуатації. Зведені каркасні будиночки стійкі до деформацій і землетрусів.

Для проведення проектних і монтажних робіт потрібно вибрати відповідальну і досвідчену організацію, персонал якої володіє великим досвідом і навичками. Професіонали компанії «АЛ-ХЕККА» здійснять високоякісне каркасне будівництво заміського будинку. Досвідчені співробітники забезпечать здачу будинку в встановлені договором терміни і проконтролюють правильність проведення етапів монтажних робіт.

Головні особливості зведення будинку з каркаса

Для будівництва споруди слід скласти економічно вигідний проект з урахуванням всіх законодавчих нормативних вимог. При виборі оптимального розміщення каркасного будинку враховується близькість прокладених інженерних комунікацій для швидкого підключення об’єкта до них. Особливу увагу при проектуванні варто приділити фундаменту споруди, вибір якого залежить від інженерно-геологічних умов і рівня грунтових вод заданої місцевості.

Перед безпосереднім будівництвом каркасних будинків професіонали виконають розрахунки навантажень на стійки, ригелі, перемички, а також систему балок. При проектуванні співробітники підраховують необхідні матеріальні витрати і готують документацію для під’єднання об’єкта до інженерних мереж. Фахівці займуться створенням дизайнерського плану майбутньої споруди та прилеглої до нього території.

Каркасне домобудівництво включає в себе проведення наступних етапів:

  • Попередні роботи на будмайданчику;
  • Підготовка котловану;
  • Заливка фундаменту;
  • Облаштування стін і перекриттів між поверхами;
  • Установка вікон і дверей;
  • Монтаж покрівельних матеріалів;
  • Підведення газу електрики, тепла, води, каналізації;
  • Фасадні і внутрішні оздоблювальні роботи;
  • Роботи з облаштування прибудинкової території.

Наша компанія пропонує замовникам купити каркасний будинок за вигідною вартістю. В якості утеплювача нутрощів стін споруди застосовується мінеральна вата. Стельові балки кріпляться до верхнього обв’язування способом врубки. При підборі покрівельних матеріалів для каркасного об’єкту вимагається враховувати архітектурні особливості, рівень нахилу конструкції, термін служби матеріалу. Для захисту обв’язування від впливу вологості знизу, на основу укладається руберойд або гідроізол.

Під обшивкою стіни каркасного об’єкта прокладається спеціальний шар вітрозахисної мембрани, що забезпечує необхідний вологісний режим усередині приміщень. Всі елементи каркаса з’єднуються між собою за допомогою металевих куточків, саморізів і пластин.

Основні переваги будівництва каркасних будинків в Україні

Технологія будівництва гарантує відсутність усадки, що дає можливість звести каркасний котедж всього лише в одну стадію. Завдяки відсутності необхідності залучення важких будівельних кранів і автоміксеров замовники можуть заощадити значну суму власних коштів. При виробництві Sip-панелей використовуються тільки природні матеріали високого рівня якості, що не роблять шкоди для навколишнього середовища.

Остаточна ціна каркасного будинку в Україні в залежності від загальної площі об’єкта, особливостей місцевості, складності проектування, виду будматеріалів, періоду монтажних робіт. Можливість застосування простого монолітно-стрічкового фундаменту дозволяє зменшити загальну вартість зведення споруди. Житлові будинки отримали високий рівень стійкості від вогню і не спалахують від найменшої іскри

Tags: No tags

Comments are closed.